Anotace: Mozaika 2024
tak jsem to vzala hezky od začátku a udělala si takový pidivýlet s tebou;)*
28.04.2024 21:41:38 | Sonador
Bylo by fajn do některého z příštích vstupů vložit i fotografii, třeba jak na pláži ucucáváš Karlovačko:-)
28.04.2024 16:33:07 | Žluťák
Karlovačko je dobré,to máš pravdu, já jsem technický antitalent a tak jsem na to nepřišla,jak se vkládá,tak alespoň píšu takto,abych zůstala v kontaktu s vámi všemi a literem.
28.04.2024 16:35:30 | mkinka
Ten systém vkládání je dost komplikovanej, to máš pravdu. Ale takhle máme aspoň větší prostor pro fantazii:-)
Měj se tam pěkně:-*
28.04.2024 16:38:58 | Žluťák