Pohledy Dalmácie 5
Poslouchám moře a vidím paletu barev v přemíře zvoucích vln a barvy milujícího slunce, které dává dobrou noc ve zvucích lahodného klidu.Tak krásné sny moře a ať je všem na Literu jen a jen dobře a já zpívám symfonií,co opěvuje harmonií nadčasovosti krásné permanentní kresbě v souzvuku umění krásy přírody.
Přečteno 90x
Tipy 14
Poslední tipující: Emani, Chane, IronDodo, Anfádis, cappuccinogirl, Ondra, fisus, Tomcat
Komentáře (6)
Komentujících (4)