Pohledy Dalmácie 8
Koukám a noc dělá bzukot v množství mém skřípání zubů a to bz mi přijde jako nekonečné. Já vím, že moje tolerantnost s tím nejnepatrnějším článkem vesmíru je nulová ,ale v hlavě mám písmenkové bz a tělo samé au. Já vím, že dělám z komára velblouda, ale jsem asi náročná žena ,co prostě volá do vesmíru to své bz. A dobrou po půlnoční noc a je máj a komáři ať nechají spát .Mám opuchle oči a už sotva vidím, ale píši, protože to je takový detail mého projevu současné situace noci.
Přečteno 108x
Tipy 17
Poslední tipující: Emani, IronDodo, Ondra, zase já, Tomcat, Chane, Anfádis, Alala
Komentáře (2)
Komentujících (2)