Snění
chtěla bych najít svět
kde věci krásné
bolet nemusí
kde lásku
slzy neprovází
a čisté
nesměňují s špinavým
chtěla bych najít květ
co nikdy neuvadá
tam věčně mladá
o touze
si moci snít
kde věci záhadné
zdají se prosté být
tam chtěla bych žít
v tom Světě světla
kde smích se rodí
se svítáním
v objetí usíná
když den se sklání
k noci
z odpočinku pít
chtěla bych najít
ten svět
i když není
jeho zřít...
;-)
Přečteno 909x
Tipy 16
Poslední tipující: Květka Š., MARKO, Jort, Kubíno, jitka.svobodova, Zrzi, Philogyny1, Fany, Lioness, bogen, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)