Anotace: horečka úterní noci
sesypaly se na něj
kulisy vyhlíženého nebe
toužil se zahrabat do vůně
spadaného listí
z kanálů se kouřilo
na lavičce v parku
hořela svíčka
zahřál si o ni ruce
a sestoupil k říčce
vody v ní
bylo po kolena
měl horečku
a tak by se nejraděj
v ní brouzdal
až do soudného dne
ale voda v ní smrděla
a pluly po ní
fialové stíny
modřin mraků
vystoupil na břeh
a tam ho hned
srazila ježibaba
svištící na kole
na zádech měla nůši
plnou hlav zrovna
takovejchle mudrlantů..
skončilo to smírně :
babě dali pokutu
a odvezli jí
do blázince
na kopečku..
...z kanálů se kouří
kdosi pravidelně
oddychuje ve vůni
spadaného listí...
Jůůů...va. :-)
20.09.2017 21:28:09 | Dreamy
v každém z nás nechť láska dřímá jako v kněžně drí-mušce...podoben jak ona bude medonosné světlušce....chci míti vyšito na biedermayetovské peřince -
až budu ještě více infantilním spokojeným dědulínem-co se vznáší pod peřinkou jako světelnosný derviš-poletucha-zkrátka ex-Frr:-))***:-D*
21.09.2017 00:15:37 | Frr
Tebe snad opařila lavina slov ... životní síla
20.09.2017 06:47:38 | VEDz RVAHEs
jsem spíš "zapařenej" jak povětšinu času nevystrčím nos ze "stolbárny" a převážně se válím v pelechu-jsa nyní chabrus na nohy-zejména na koleno...
..s úctou a vděkem za přijetí Berli-oz -
Frr-ako/ko/tín-mrako/ko/tín :-) :-D*
dobrý soukmenovče*
20.09.2017 13:26:23 | Frr