Anotace: velké Měsíční La Lu Lááááá
Měsíc jako blázen
vtékal nazpět do jezera
na obloze jízlivě
pomrkávaly hvězdy
a myslely si své
starej Cyrano jim pohrozil
svým cyránovským nosem
a s vaky plnými předjitřní vláhy
se nechal unášet žízní
právě míjejícího Měsíce...