Věkoplavby
Je ti 19
a dáváš mi všechno, co potřebuju
Je ti 19
a chápeš potřeby pětadvacetiletý ženský
Je ti 19
a já si připadám chvílema jako tvoje máma
Je ti 19
a asi sis toho taky hodně prožil
Je ti 19
a já si říkám, co chceš s takovou čtvrtstoletístarou ženskou dělat
Je ti 19
a já mam tak trochu černý svědomí že tě využívám
Je ti 19
a díváš se na mě podivně dospělýma očima
Je ti 19
a hladíš mě po tváři tak jak to mám ráda
Je ti 19
a já si říkám že máme fakt divnej ne-vztah
Ale komu záleží na tom, že
je ti 19
ikdyž na to nevypadáš
když ne nám dvěma.
Přečteno 678x
Tipy 4
Poslední tipující: seh, Jan Voralberg
Komentáře (6)
Komentujících (4)