Anotace: ...
Vězněm mezi realitou a sny, přítomností a budoucnem.
Cizinkou ve vlastní zemi, zchvácená horkem, netuší kam kráčet.
Neví, co za rohem čekat, má se bát, či těšit?
Zpáteční cesta propadena v tratolišti dějin.
Jen ku předu lze jít.
Než by šla, tak raději sedí.
„Tím nic nezkazím,“ říká si.
A život utíká.
Odvaha jít schovala se kamsi.
Nejistotou pohlcena.
Strach či rezignace?
Rezignace ze strachu.
Přitom je klidná.
Však ono to dopadne – NĚJAK.
Třeba se objeví – NĚCO.
Třeba přijde – NĚKDO.
Třeba musí ona – SAMA.
Unavena z čekání na Godota.
Dál musí kráčet, nevědíc, však, kam.
Zvedá se.
Oklepává prach, jenž ulpěl mezitím na ní.
Vidí ji.
Odvaha prodírá se křovím, cestičkou přímo k ní.
Zvedá ji a také oprašuje.
„KDE JSI BYLA, HOLKA?“
A tak spolu jdou, nevědíc kam, ruku v ruce.
Dál.