Život není dar
Život není dar
Narodíš se v krvi a sračkách
Hned pár ran dostaneš
Aby ses probral, tohle není sen
Hodí tě do postýlky daleko od mámy
a Bože chraň!
Tě od projevů soucitné lásky
Život není žádný dar
Možná najdeš svýho anděla
a chvíli spolu zkusíte i lítat
Sluneční svit zelená louka
A krystalický peří
Pak jen temnota a chlad
Zavřených dveří
Život není žádný dar
A nevím proč bych si ho měla vážit
Života, co bere rád
Lidem sílu štěstí sny i vlásky
Život není žádný dar
Spíš prokletí, co láme hnáty
Zeptej se na to, třeba svýho táty...
Přečteno 728x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, bogen
Komentáře (2)
Komentujících (2)