počínání
Mé srdce nikdo nevlastní
Ani já jej nevlastním
Někam se ztratilo
Ráda bych řekla, že odletělo
Ale spíše se propadlo
Do černé díry mého vesmíru
Žádné opravdové city
Jen prázdné emoce
Odhodit každého jako zmačkaný papír
To umím
Nikam nepatřit
Být všude cizincem
To jsem
Přečteno 562x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
Komentáře (3)
Komentujících (2)