Jediné oči, které máš

Jediné oči, které máš

Zpětné zrcátko
kus skla
do kterého když se podíváš
není cesty zpět.
Ne, není cesty zpět.
Někde si byl jednou
někde dvakrát
a někam se můžeš znovu
vrátit i potřetí.
Existuje ale minulost
kterou si už navěky opustil
a jediná možnost
jak se k ní dostat zpět
jsou tvé jediné oči, které máš.
Autor Jurij Iljic, 06.03.2016
Přečteno 661x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel