Trojí zamyšlení za podzimní chmury
KRYSÍ ZÁVOD
Uzamkl jsem dveře bytu na deset západů
osadil též ocelovou petlicí
nechal se pohltit tmou.
Teprve dnes jsem pochopil
snad kvůli střihu hbitých ručiček hodin ,
že konám stejný pohyb jako ony
točím se v ...
JINÝ PŘÍBĚH
Je těžké nacházet víru v nedůvěře
A přeci je vhodné podlehnout něčí náklonnosti
poněvadž ve vztazích podobně jako v dostizích
můžeš jen těžko zažít opojné pocity vítězství
když nevsadíš svůj drobný peníz.
ZAMYŠLENÍ ZÁVĚREČNÉ
Není snadné rozhodnout
zda jsou šťastnější ti
co v horečnatých stavech
často podléhají barvitým vizím
To já
jako v těchto krajích nemnozí
prosím denně o chléb náš vezdejší
a hloubám nad tím
proč jsme tak malí a ubozí...
Přečteno 635x
Tipy 29
Poslední tipující: Jort, jitoush, MARKO, darksoul, Philogyny1, Frr, Fany, Misha, Amonasr, zdenka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)