Přikázání 5. neutopíš
Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Doléhal na mě
křičel a chtěl odpovědi
pořád a znova
ptal se
Nedalo se před ním schovat
ani utéct
byl všude a nikde
nejhlubší vězení mého já
Vykřikoval souvislosti
co daly i nedaly se pochopit
a nejvíc
nejvíc chtěl, abych mu dala
(jen jemu, jen jemu, jen jemu)
ODPOVĚDI na otázky
Co ještě dokážu unést
a kam až, mě příboj jeho slov vyvrhne...
Přečteno 454x
Tipy 10
Poslední tipující: zelená víla, Jort, enigman, básněnka, breberkar, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (4)