Co je to za sílu co v nás dříme
jít stále kupředu hledat cíle
drží nás vzpřímeně nad zemí
perpetuum mobile pohání
Co je to za sílu elektrickou
rozžehne jiskru nekonečnou
ta co náš život rozněcuje
jiskříme dokud nezhasneme
Co je to za plamen hořící
osvítí život náš vnitřní
světlo nám naději dodává
s ním život náš plápolá
Až věčný sfoukne plamínek
svítit budeme ze vzpomínek