Překročit vlastní hranice
komfortní zónu žití
osvítit sílu ambice
bez bázně nocí jíti
Opustit přístav tradice
bárkou na moři býti
v sobě najdeš spojence
maják ve vlnobití
Život podle matrice
nutí tě s vlky výti
beránek na oltář nese
své vlastní bytí