Když docvakne ti,
že tvá zloba
pochopením se rozplynula
už nemáš v sobě
žádnou zášť
sklouzla ti z ramen
jako plášť
Osvobodil ses
od představ svých
pochopil jsi...
nepřítel není ten
kdo je k tobě zlý
Zhora se díváš
v klidu jsi
dospěl jsi do bodu
objektivnosti
Svoboda ducha pomáhá našim vjemům a pocitům.
situace v životě nám nastavují ta záda,
učíme se je zvládat s mnohem větším nadhledem, učíme se vyhýbat předsudkům, pro sebe tím získáváme mnohem více.
Gratuluji TI vlnko ^ST^ ;-)
08.02.2020 23:04:13 | jenommarie
Nadhled a tolerance... lidská šance.
08.02.2020 13:01:02 | šerý
Někdy to není žádná věda a někdy ji kus života hledám. To co mé rány jitří znova k nadhledu pořád cestu hledá:-)
08.02.2020 13:22:11 | vlnka