Až jednou budeme se ptát
na všechny plusy mínusy
tajenku dal má dát
život za nás rozluští
Až jednou budeme se smát
všem našim omylům
kdy nemohli jsme odolat
všem nástrahám a svodům
Pak jednou budem přijímat
.... život jak učebnici bohů
Až jednou zjeví se pravé i nepravé,
řekne nám kdos - teď už vidět smíš,
ty stopy bloudících ve tmách krvavé,
místo smíchu budou tam slzy spíš...
Když proti věčnosti nelze vznésti veto,
tak zatím aspoň směj se, Rigoletto...!
01.04.2020 21:33:45 | Al.hexth
Snad, milá vlnko, snad ;-) "ST"
25.03.2020 10:01:29 | jenommarie