Anotace: …
Myšlenky z blíže nespecifikovaného epicentra
podbízivě ponoukají
vybízí k přijetí začátku
k analogovému úvodnímu návinu snímku
našeptávají jako pokušitelé
aby mozek konal
založil další z tisícovek filmů
každodenní projekce
Aby se odvíjel v dalších a dalších smyčkách
Opomíjejí to
že už drahnou dobu nejsem součástí příběhů
v drahách za běhu
v drážkách elpé desek
ani stopou na divitálním nosiči
opustil jsem level
kde mě ke dnu táhla kotva malomocenství
mé kroky
ti senzitivni
neznatelně pocítí jako vibrace
z nekonečna