Anotace: mým Stounům ( "BEATUM")
v komatu
valících se kamenů
se z teřichu mý duše
hrnou jako ze
školního autobusu
malý sádelnatý
efébové
a kroutí se
jak při tanci
sv. Víta
až se z jejich
každičkýho póru
leje ten jejich sajrajt
nedomrlosti –
- to neujde
- nudícím se štětkám
opodál –
hned se na ně vrhaj
a chtivě jim olizujou
jejich vybuzený mastný
pupíky..
do týhle schýzy
se z černejch mraků
snáší vzrušený chmýří
pomočenejch
ze spaní vyburcovanejch
princezniček pampelišek…