Anotace: Konec začátku a nebo začátek konce!? Ať si každý vybere co mu pasuje...
Éra nová letí,
spousta strachu, smetí.
Ohňostroj se nezozletí,
pár petard - bouchne přeci.
Ať si kdo chce, co chce říká,
nový řád vyzývá - být zticha.
Bouře, mrak i hromy dmýchá,
je už pozdě honit bycha.
Hynku, Viléme, Jarmilo,
copak se to tady zkazilo?
Fauste, opusť místnost nanovo,
nevěř ve sny - mátoho.
Svět se složil, jak cár papíru,
zmačkaný - ustřižený na míru.
Teskni Země, plna černobílých tapírů.
Vyšli na lov večer, do každého kvartýru.