Anotace: kudy - dudy * bludy - pudy..../jo jo jóóó/
pochopit sen ?
chápání snu ve snění snu-
toť jako chrápání v síni gnostických polibků...
probudíte se
a na hlavě vám sedí sova
vyťukávající pařátem do Vaší lébzny
barevnou morseovku sklíček
odkazu otáčejícího se kaleidoskopu dětství.....
snad jenom pepek vyskoč ve vás
ví která slibně bije
tu ovšem ovšem ožralý zbije až nezřídka zabije
spolu s tajemstvím potratu
nedonošeného děťátka bájné krasavice
Královny /nefér/ Nefertiti...
*