Tedy Medvěde XXIII, i kdybys byl šlechtickej to ti povídám, tak si mi namazal na pouídání vo minulých móresech. Jen čekej, Medvěde!
Bylo nebylo, tedy bylo, v tom roce vosumdesátým druhým, gdy měl prosvištět Závod Míru starobylým Novým Knínem z náměstí dolů ke Kocábě...
31.12.2022 11:07:12 | lesan-3