Anotace: představa ideální ilustrace k textu České hymny..
praještěří ptáče pterodactyl
vděčně zobe lichvu času
z dlaní Věčnosti
obzory
v zážezích Slunečních výhní
kojí ňadry svých sopek
studenokrevné krajiny
ze dna pramoří
míza Božích snů
mdle vzlíná
kořáním Stromu Života
zvolna se probouzející
mé Země...
***