Anotace: rapsod žalobny „pyjem do zátylku“ - časté oblíbené rčení již zesnulého dadaistního knížete Richarda Tymeše...aspoň neodešlo s ním do hrobu... Kníže děkuji Ti za nevratné zapůjčení :-D*...
...támhleta je jak praštěná
pyjem do zátylku
bůhví na co myslí..
...tahleta je kůzlečí-
-jistě pod zákonem
nožky téměř žirafí
její mlaďoučké libidko
pod pupíkem
určitě v hanbatých modlitbách
táhle skučí..
...blízko mě podmračená polednice
na zádech vleče imaginární nůši
v ní klimbají se varlata
povětřím je suší -
...ach městem
samá chlípnost fičí...
..uteču se do snění
zavřu znavené oči..
...běda !
na mou lebku sálající
jakýsi přízrak rozcapený
bezustání vyzývavě močí..
od srdce až k poklopci
hýčkám obraz přeluzný
jedné nedostupné krásky
do čela se mi vpalují
tisícileté vrásky...
odříkaného chleba....pobavila :)
17.07.2016 21:40:49 | iluzionistka