Anotace: plček z rozeschlý krabice prázdnin...
zamotal jsem se
do sítí
starýho mrzutýho
pavouka
co línej je
se ve mně
krve dořezat
ale kolem sítí
lítaj chtivý
chrousti
ty přece všechno
s apetitem schroustí
že jsem ale cejtit
plísní prachem
pletou si mě
s dávno umrlým
shnilým
prararachem...
Jirko, já si zrovna jednoho fešáka nafila, nemohla jsem odolat
a on mi utekl!!!... :)
14.07.2017 15:04:57 | Philogyny1
jééééééé Svatko-to Tě ale stejně obdivuju..já mám i ve svém věku pořád tu dětinskou arachnofobii...brr
14.07.2017 17:05:53 | Frr