Anotace: ten kdo na lučinách myslí na klíšťata nevychutná dívčí poupata...
v mracích Světlina
v duších ještě dohřmívá bouře....
milá
vyběhneme na nejbližší palouk
a tam se poradujem
ve vlhké trávě
i s klíšťátky
ovšemže
případné jejich ataky
jsou vlastní tajemstvím světa
který nezná vyvolených...
/proti tomu přece nemůžeme nic namítat
natož s tím něco dělat
tak co.../
*