Anotace: jak dlouho se tvoří ornice?
Včera jsem si vzpomněla na chlupatý červy
to jsme takhle seděli v kavárně
a jedli croissant
a táta pil kafe
a všichni
do jednoho
jsme čekali
až mě na pár měsíců zavřou
budou se mě snažit vyždímat
a dostat ze mě pryč tu podivnou hmotu, která se stala krmivem pro červy
takovej chlupatej červ měří klidně 15 centimetrů
živí se tím hnusem, co mám v lebce a je věčně nasranej
doktoři mi řekli, že by se měl postupem času zmenšovat a pak zmizet
no
já to spíš vidim tak, že zmizim já
nechám tu prostor pro červy a sama si vlezu do hlíny
i když
možná se nechám spálit
je to výhodnější
přece jen...
víš, jak dlouho se tvoří ornice?
před pár dny jsem si zapsala: když hmota přemůže anděla, červi hned pustí se do těla...:)
06.03.2023 09:07:20 | Sonador