Anotace: Pokusila jsem se zachytit atmosféru představení v rámci projektu KoresponDance ve Žďáru Nad Sázavou
Dnes ještě doznívá euforie
zážitků plná, chci zachytit je
nepřenosná je jednota
co celým týmem proniká
Padesát lidí zvenku rozdílných
však láskou k tanci spojených
nejmenší okaté té je sedm let
druhá má osm křížků na zádech
Hudba čistá minimalistická
tělem nám prostoupí zčista
nohy v jednom rytmu jedou
příběh oživí figury rukou
Soustředění z nás opadne
poslední tón když zahraje
euforie endorfiny vyplavila
s publikem cele sjednotila