Anotace: ...............
Ta báseň něco vyzařuje..prostě je krásná. Je-li světlo první láskou života,zda-li pak láska není světlo srdce?
05.03.2012 21:57:14 | xoxoxo
Báseň se mi líbí, ale ruší mě tam to velké množství teček na začátku i na konci. To je ale můj problém, já nemám tečky v básních a vlastně v žádném textu rád.
05.03.2012 10:19:04 | kočkopes