...náhrdelník...
nejdřív jsou to jen kamínky v dlani
barevné, hladké a vybízející k navléknutí
koupíš je jako náhrdelník?
lesklé kamínky, seřazené jako růženec
jsou nejdřív chladivé, na dotek i na pohled
ale až potom obdaruješ někoho milého
uvidíš, jaké dokážou zázraky
sotva se zahřejí na bílém hrdle
o kůži, sálající vší tou vášní a touhou
změní se na teplé a hřejivé kousky lásky
Bože, jak je to všechno dávno
pamatuješ se ještě na ni?
Komentáře (0)