...čas...
život je nádherný
ale zároveň umí být prevít v nečekaný moment
život je úžasný, život je mrcha
člověk se vznáší a najednou
sprcha
ale čas se nezastaví
jde si svou cestou a málo si všímá
že člověk tu stojí zaskočený a užaslý
že pro něj na chvíli všechny krásy světa pohasly
čas si jde
na nikoho nečeká
on ví, co dělá
umí léčit bolest v duši člověka
Přečteno 805x
Tipy 5
Poslední tipující: Tulačka, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)