Probuzení
Chapadlem noci ovinuta v místech kde spánek nejvíc voní i hřeje zároveň. Máš snad naději že tě při tom nevzbudím, nenechám chlad vniknout pod přikrývky. Počkám si na sten, neohlášen protne zdejší ticho a bez zábran zanoří se do mých slabin. V pokračujícím vztahu, kde tak neforemná těla našla stejný rytmus v jednotě spojená, se ticho vzdává nad hlukem hlasů námi neslyšených skrze nedovřeným oknem kolemjdoucí postihuje až do vrcholů našich.
Přečteno 553x
Tipy 2
Poslední tipující: Bakchus, Miriska
Komentáře (2)
Komentujících (2)