Lano
Chtěla jsem, abys mi hodil záchranné
lano,
když kolem mě někdo rozsypal
štěstí.
"Uvidíme spolu ještě někdy břehy
smutku a bolesti?
Budeme se opět vznášet mezi
strachem a samotou?"
To lano jsi mi nehodil
a odešel.
Přečteno 525x
Tipy 4
Poslední tipující: v.hercik, enigman, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)