Podobně
Nevzpínej se maličká. To jen kradnovo božský jed brání. Nastartuj si poločas kdy není slovo skutkem kdy se prostě nestaví a promluv. Já jednám, s protiklady bojuji, s třasy a bolestmi. Denodeními odnožemi všech podob možna. Já si krádež srdce umím představit, absolvoval jsem ji mnohokrát, tak jeď si na svý skráni se slzami společně, budu tě tu kreslit a pamatovat.
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)