Sam
Na malebném oprámu krásek přiblížení se. Ve zkracující vzdálenosti mezi námi. Sami ve svých oborech činnosti odklánějící naše soustředění, si náš únik nepřeruší. Tak jen bezesnou spánkovou iluzí navštívit necháme naše soukromí. A stálostmi oddálení i opatrnosti nazývat naše osobnosti jmény samotářskými.
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: Zrska, zelená víla, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)