Anotace: <p>Za svůj život zvládla spoustu věcí...</p> <p> </p> <p>●...
Za svůj život zvládla spoustu věcí...
● přiotrávit tě našedlýma lentilkama z roku 98
● zvonit u tebe připitá ve 3 ráno a seznámit se s tvojí mámou
● srovnat se zemí tvůj vzdušný zámek
● probodat tě pohledem skrz naskrz když jsi zapomněl na kevina
● rozlít mlíko na tvoje knihy a neplakat nad ním
● odkončetinovat tvého plyšáka při polštářové bitvě
● utopit tě v tichomoří slz když mi umřel křeček
● otevřít tvoji čtrnáctou komnatu
● rozbít tvé srdéčko.