Anotace: ...tikají
však máme jen jeden druhého
.
.
.
Neposlouchej moje řeči
jen tlukot mého srdce
tiká...
a odpočítává čas
pro nás
proto pláču
zdá se ho být tak málo.
------------------------------------------------------
Jsou to jen hloupé myšlenky...
vždyť jen z neštěstí druhých
pochopíš,
že život je krásný.