Anotace: <p>V Tvé třinácté komnatě<br />našla jsem<br />Tvoje nahé...
V Tvé třinácté komnatě
našla jsem
Tvoje nahé city
zabalené v bílé košili z hedvábí.
Vyperu Ti je.
Vyžehlím.
A pak uložím zpět
do Tvého hrudního koše
abys nezapomněl
jak moc se stydí
když je svlečeš.