Anotace: "Poklady jsou hlouběji, neleží bezprizorně na cestě."
PO KLADených podmínkách, dojmech a očekáváních.
Docházíš na to, že o tom to není.
Vlastně.
A víš, že chceš víc...
POKLAD.
Zprvu tedy chceš poklad.
Nevidíš poklad.
Nevíš jak vypadá.
Odcházíš.
V jednoduchosti je krása.
Poklady jsou hlouběji.
Za myslí.
V srdci - Ze mě.
Neleží bezprizorně na cestě.
Jsou ochraňovány, bráněny.
Obranami vybudovanými strážci.
Musíš se k nim dostat.
Postupně.
Kámen po kamínku.
Po čase.
Na konec, ale…
Je tam.
Truhlice plná zlata.
Drahokam.
Chtělo to čas…
Poznání…
Pozvolna…
Chvíle po chvíli…
Kamínek po kamínku…
Odkrývat…
POKLAD.