Anotace: (něco málo z tiku, zcela postrádajíc romantiku)
S NĚŽNOSTÍ – bojujících roháčů.
DOTEKY – šmirglového papíru po spálené kůži.
POLIBKY – rozdrásaných rtů, posypaných pepřem.
POHLEDY – od cibule rozbolavělých očí.
SPOJENÍ – tak silné, až ostny drátů prodírají se masem.
LÉTÁME – spolu, těsně před dopadem na zem.
MYLUJEME – do roztrhání těla.