Anotace: patetická
Směješ se
jak
klaun.
Chechtáš
a chechtáš,
až
rolničky zvoní
kousavým
zvukem
špatnýho svědomí.
Na
kraji
kraje
šíleství,
před branou do ráje.
Dva kroky
do
pekla.
Co jsme to
provedli?
Mně
tobě
nám...
ani kupředu, ani zpátky
02.09.2015 11:03:40 | Petbab
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?