Anotace: Ležím, je opět půlnoc. Pokrývá mě studený pot, úzkostí mě bolí na hrudi. Bolest s každým úderem s...
Co místo agónie zkusit prostou euforii? :O) Vítej v modrém, piš, čti a povídej si, tady ale rozhodně ne sám. :O)
08.12.2015 10:13:19 | Tichá meluzína