Anotace: Poslední douška v černém hávu. Kousek Ty, kousek Já.
Není už proč
nadechnout se
okna, co zprůhledněla
ke spánku rozbila se
Stále se dýchá,
stále se žije
naše smrt přijde
až ji poprosíme
Nebudu prosit na kolenou
nebudu prosit před oltářem
na smrt si vezmu dovolenou
kalendář poleju kalamářem
Prosit či neprosit
vždyť je to marné
všechno už dávno
bylo předepsané
Ano, smrt neptá se
pohrdá prosbou
krev teče po vlasech
když zvoní kosou
Zvonění poslední
s nádechem lásky
utěší všechny ty
padnuvší krásky
Madonna v černém s kamejí
bez mukou zrána vybrala si
kat s mnichem o čemsi šeptají
s penězi v rukou, polohlasy