Anotace: Pár veršů, kterých jsme se dopustili při komunikaci přes ICQ. Kousek Ty, kousek Já, volně se proplétaly s textem, jak nám to přišlo pod ruku… tady jsou
Řekni něco hezkého… ze sebe
Slzy a krev…
je to dostatečně hezké?
Ukápne, vsákne seK slzám a krvi
navždy se rozplyne…
jenom ta bolest – Ta
po nich zůstane
Někdy i dech natrvaloOkna jsou průhledná
zastaví se
to potom, když osud již
sám sebe neunese
Podej mi ruku
ať můžeme jít
každý svou cestou
temnou a světlou
Vprostřed všeho,Přes jejich hlavy
budou stát Oni,
milí i bezohlední