Anotace: ...
podívej se do mých očí
a třeba uvidíš
že čekají jen na tvůj pohled
podívej se na mé ruce
a třeba uvidíš
že se chtějí dotknout tvých
podívej se na mě
a třeba pochopíš
že se chci ukrýt v Tvé náruči
podívej se na mě
a třeba pochopíš
že-
A víš, že svět je najednou snesitelnější? …s Tebou