Anotace: Mramorový stůl Zbytečných dvaadevadesát centimetrů Nesm&iacu...
Mramorový stůl
Zbytečných dvaadevadesát centimetrů
Nesmím se dotknout Tebe
/zakázané ovoce chutná po angreštu/
Moje prsty v Tvých ebenových vlasech
Moje horké tváře na Tvé hrudi
Moje prsa na Tvých žebrech
Moje rty na Tvých křehkých žilách
Imaginárně
NESMÍM se dotknout Tebe
/chutnal bys po angreštu/
Čistá prohra.
/chutnáš po jahodách/