Anotace: Co kdyby z nebe nepadaly dešťové kapky, ale bomby...?
četla jsem několikrát... jsi úžasná, víš to? ST. :-))
06.05.2017 04:53:11 | Iva Husárková
hele... já se nemůžu odtrhnout a čtu to pořád... FANTASTICKÝ!!! :-))
06.05.2017 04:54:28 | Iva Husárková
...odneste měééé... odtrhněte měééé... odpusťte míííí... o... dojetí šílenství smíření pokora... :-)))
06.05.2017 04:57:00 | Iva Husárková
Hm...jsou tam dost dobrá místa a ten začátek se mi líbí moc a pak ke konci ..no jakoby to v tobě gradovalo takovej výbuch podmořské sopky.
05.05.2017 08:15:38 | xoxoxo