Anotace: další kamének z mozaiky snivcových antiorgií...slibuji, že poslední nebo aspoň předposlední***
už vůbec nemluvím
ale jenom škytám
kdesi za kopečky
asi na mě někdo myslí
když odcházím z domu
pod rohožku schovám klíč
při návratu ho ovšem nenajdu
dveře do mého bytu pootevřeny
ale nikde nikdo
jen je cítit slabá vůně
téměř vyvanutého
letního milování
zotvírám všechny skříně
rozházím postel
vlezu pod ní
s rozsvícenou baterkou
též svinu koberec
nic...
jen za oknem
spiklenecky mrká
pár zpozdilých hvězd
a z dáli doznívá ozvěna
nepravděpodobného
táhlého volání-
už mě ne-hlee-dej
ne-hlee-dej
opustilaa jseem
tě už dáávno
dáávno
když jsssii
v jednooom sssnu
marnotratttně
ztra-til
ode mě
z lááás-ky darovanýýýý
jarnííí petrklííííč...
PETRKLÍÍÍÍČ
***
...tak ty ještě zvládneš vlézt pod postel...to jsi pro mě borec na konec...:-)
10.06.2017 15:08:08 | Jort