Anotace: ***
O dávání
*
_____________________________________________________________
*
Milí čtenáři, následující verše níže jsou věnovány všem lidem, pro dobro, avšak myslím si,
*
že stojí za zmínku zde jedna skutečnost, že je k ní nyní příhodný okamžik.
*
Jako bývalý finanční specialista jsem si spočítal, že z naší země České každoročně
*
odtékají zisky firem se zahraničním majoritním kapitálem
*
ve výši nejméně 7, 198 Biliónů korundo zahraničí.
*
Kdykoli si na toto vzpomenu, ptám se v duchu: ,,není to přeci jen nějak moc ?"
*
Když by z české země odttékalo meziročně do zahraničí méně zisků,
*
nežli je zisk, či schodek státního rozpočtu,
*
pak bychom nemuseli řešit myslím, zadluženost, ať již státní, či jednotlivců.
*
Ale to je asi jen moje pohádkové snění. Neboť ,,vlci" velmi rádi své
*
zuby ,,nenasytně cení"... o tom ale bude jeden z mých následujících textů ...
*
Dávání, se před Bohem, Duši, myslím, vždy vyplatí. Jako v pohádkách.
*
Láskyplné dávání.
*
A tak,...
*
_____________________________________________________________
*
O dávání
Dávání je Dar Bohem zaslíbený,
jím opěvovaný.
Dáváš-li, dává Ti,
dostáváš.
Naruby píseň o dávání pěj si,
dostávací, dostaneš to vždy,
co v srdci máš.
Kdykoli na dar svůj vzpomeneš si, a dáš,
Bůh radost z toho má.
Obdaruje tě,
nevídaně, vždy se dočkáš.
Nemusíš se bát,
nemusíš o tom pochybovat.
Když tomu nevěříš,
žádný strach neměj,
stejné dostaneš
(co v srdci máš).
Víra v Boha plní se.
Tvé srdce tím štěstím
(které v něm chováš),
blahem tím, vždy naplní se.
Když je opravdová,
srdcem dávaná,
víra Tvá, Bohu zaslíbená,
sobě dávaná,
i celému světu,
národům všem, zvířátkám,
ptáčkům, nebi, i všem planetám,
všem kosmickým sférám...
...Pak je opravdová,
víra Tvá, božská,
srdce štěstím přetéká,
(které v něm chováš),
radostí v něm naplňují se,
(v srdéčku Tvém)
dary lásky v životě Tvém,
toť zákon Lásky, darů štěstí,
o dávání, naplnění se. Amen.
Boží sféry stříbřitě kosmické,
i zlaté Gnostické, PROSÍM,
Duchu Svatý, PROSÍM,
POSVĚŤTE NÁS !
Opěvuji krásy světa, Boží sféry stříbřité,
i Zlatozáří prosvětlené Gnostické,
Duchu Svatý, PROSÍM,
POSVĚŤTE NÁS !
Vždy a s každým svítáním,
s každodenním se rozedníváním,
s každičkým ránem,
PROSÍM,
POSVĚŤTE NÁS !
Amen.