Anotace: Edenských...
jsi mojí zahradou Edenskou
jež poznávám
rukama prohmatávám výšiny i zákoutí
a nikdy ji neprojdu celou
jsi divokým zvířetem
co sídlí v ní
nezkrotný vášněmi
přepásán volností jsi
v mysli
tam s Tebou mohu být
ve stínu stromoví
spát, být v bezpečí
Božstvím
když prochází se mezi stromy
by prostoupilo každičký dotek
kdy v paprscích nového dne
ptáš se sám sebe
kým jsem Ti já..?
tou řekou nevysychající
tou, co zahradu Tvou
životem sytí...
...úžasně tantrická...trošku v dobrém závidím...;-)
20.08.2017 23:50:25 | bogen
Jé vidíš bogene, ani nevím v čem všem se nakonec na stará kolena zdokonalím ;)))
21.08.2017 20:58:14 | Malá mořská víla
Tahle je jako ty:) smyslná a rozkvetlá ... :))
20.08.2017 19:59:09 | Ragnell
Moc krásné, Malá mořská vílko, až srdce se sevřelo u slov :
"kým jsem Ti já..?"
Děkuji, ukládám.
Líbí se mi i hudba, umocňuje Tvůj text :-)
20.08.2017 17:45:20 | Helen Zaurak
Velmi děkuji za Tvá slova Helen ...ano hudba mne mnohokrát vede a inspiruje:)
21.08.2017 20:55:31 | Malá mořská víla